MENÜ
SEO szöveg, marketing szöveg és PR szövegek azoknak akik a minőséget szeretik!

Vajon van igazság a következő webszövegben?
A honlap szöveg értéket képvisel és feleadata, hogy a látogatót megszólítsa, figyelmét felkeltse és ezáltal a honlap jellegéből fakadóan az adott interakcióra bíztassa!

 

Magunkról....

 

A  szűk családias csapat magját két állandó fő adja, melyet egy pár alkot. Jómagam aki az oldalt szerkeztette és szövegezte a cikk írásban veszem ki a nagyobb részét a munkának, míg párom a link népszerűsítés, keresőoptimalizálás területében van otthon.


Tágabb értelemben, egy másik hasonló profillal rendelkező,több lábon álló vállakozással állunk kapcsolatban, akik megbízása alapján meghatározott mennyiségű, határidőre történő cikkek megírását és ezen munkák a weblap népszerűsítésén dolgozunk.

Ebben a véletlenül ránktalált munkában mindketten megtaláltuk önmagunkat. Én a cikkek által ki tudom fejezni önmagam és kihívásokat is látok az egy-egy megoldandó kulcsszavas fogalmazásokban, míg párom a linképítés, keresőoptimalizálás irányában fedezte fel képességeit.


A felkérések egyre bővülő száma miatt, jelenleg három cikk íróval dolgozunk, de szeretnénk a megrendelések számának növekedésével arányosan ezt a kis cikk készítő csapatot bővíteni. Valamint a hírlevelek havi szinten

történő kiküldésére egy külön pár személyből álló brigádot kialakítani,ötleteléssel foglalkoznak majd munkaidejükben.

Számunkra fontos a kismamák és fogyatékkal élők segítése is, így egyik célunkat, az hogy ezeket az embereket foglalkoztassunk elsősorban akár cikkek írására, vagy hírlevelek készítésére, netán linkek építésére.


Nemrég csatlakozott hozzánk egy magyar-amerikai házaspár akik cikkek írása mellet és helytett, inkább nyelvoktatással, szakmai, illettve egyéb szövegek  fordításával szeretnének döntő többségében foglalkozni.


Számunkra kivétel nélkül egy cikk megírása vagy link feltöltése nem csak egy munka a sok közül, hanem tényleg minden tudásunkat beleadva cikkezünk és építjük a honlapok linkeit.

 

Összegezve, mi egy átlagos, de talán mégis valamiben különleges emberekből álló team vagyunk, akik lelkesedésünkkel valami újat,  és maradandót szeretnénk létrehozni cikkeikkel, munkájukkal ami nem csak számunkra jelent megélhetést, de talán a hátrányosabb helyzetű embereknek is lehetőséget ad egy minőségibb életre.


Ráadásul Iskolák számára is összeálltunk egy csomagot, melyben tesztek szerkesztését  vállaljuk egészen a kisiskolásoktól a főiskolásokig.

Ennek haszna az, hogy a tanítónak nem kell bajlódnia az ürlapppal vagy feladatlappal, mert mi már a kész felmérőket adjuk a kezébe.

 

E, rövid bemutatkozásunk után, akik bővebben szeretnének olvasni rólunk a  "referenciák" címszó alatt munkáink mellett,  szakmai tapasztalatainkat, végzettségeinket is megtalálhatja.

Ennek szellemében köszöntünk mindenkit!

Szöveg: Tóth Zsófia

 

Szavazás

A fenti kérdésben...
...sok igazság van.
... nem lényeges.
... van benn némi igazság.
Asztali nézet