MENÜ
SEO szöveg, marketing szöveg és PR szövegek azoknak akik a minőséget szeretik!

Vajon van igazság a következő webszövegben?
A honlap szöveg értéket képvisel és feleadata, hogy a látogatót megszólítsa, figyelmét felkeltse és ezáltal a honlap jellegéből fakadóan az adott interakcióra bíztassa!

 

Vállaljuk meglévő honlapok linkjének népszerűsítését, valamint komplett szerkesztését, felügyeletét társvállalkozásunkkal egyetemben.

 

Ezt a szolgáltatáskört azért hoztuk létre, hogy azok kis- és középvállalkozások, netán  egyéni  vállalkozók is lehetőséget kapjanak arra, hogy az internet adta lehetőségeket linkelés vagy akár egyszerű weblapüzemeltetés gyanánt kihasználhassa, anélkül, hogy bármiféle komolyabb tapasztalata lenne e téren.

 

A koncepció az, hogy egy nem túl költséges, akár ingyenesen is nyitható weblap által reklámozzuk a céget és egy keresőkbe beírva benn legyünk az első felhozott oldalon , ami a minél jobb pagerank nélkül lehetetlen küldetés.

Ehhez azonben kell egy jó weblap és webszöveg, valamint jó link népszerűsítés és keresőoptimalizálás. Mi ilyenekkel foglalkozó vállalkozás ami segít Önnek eligazodni a honlapszerkesztés világában.

 

Ezzel a módszerrel azt is mondhatnám, hogy ingyen reklámot csinálunk ügyfeleinknek. A honlap a webszöveg és a cikkek írása már a mi dolgunk.

A linket és cikket alapvetően magyar oldalakon helyezzük el, igény szerint idegen nyelvű honlapnépszerűsítést is elvállalunk.

Profi szakemberrel dolgozunk, így a jó Page Rank szinte biztosított.

 

FONTOS!

Áraink a projekt nagyságától függően alakkulnak, így kérem kérje ajánlatunkat az alábbi e-mail címen!

 

Kapcsolat: tollvonas@digikabel.hu


 

Szavazás

A fenti kérdésben...
...sok igazság van.
... nem lényeges.
... van benn némi igazság.
Asztali nézet