MENÜ
SEO szöveg, marketing szöveg és PR szövegek azoknak akik a minőséget szeretik!

Vajon van igazság a következő webszövegben?
A honlap szöveg értéket képvisel és feleadata, hogy a látogatót megszólítsa, figyelmét felkeltse és ezáltal a honlap jellegéből fakadóan az adott interakcióra bíztassa!

2011.ápr.12


A mai nap 1861 – ban kitör az amerikai polgárháború, valamint 1961 – ben Jurij Gagarin űrhajójával elsőként kerüli meg a Földet ( ezúton is gratulálok neki ) . 1981 – ben a Columbia űrrepülőgép (űrsikló) első útjára indul. Végezetül pedig kellemes keddet mindenkinek :)

 

2011. ápr. 5.

A mai napon 1722-be fedezték fel a köszobrairól híres Húsvét szigeteket.

T.Zs

 

2011 ápr. 1.

Magyar szokás szerint ma van a bolondok napja :)

Akik ma születtek azoknak pedig boldog születésnepot kívánok!

T.Zs.

 

2011. márc 30.

34 éve ma adták át Párizsban a Pompidou kp-ot, mely gyorsan a Francia főváros egyik nevezetes épülete lett, turisták ezreit vonzva a városba, országba. Az impozáns épület nem csak hazájában, de az egész világon egyedülálló.

T.Zs

 

2011 márc. 28.

 

Egy újabb dolgos hét kezdődik, mégpedig az év 13. hete. Sokaknak nem egy szerencsés szám, de ki tudja mit tartogat számunkra ez a hét :).

Mellesleg ezen a napon ünneplik névnapjukat a Gedeonok és a Johannák. és ezen a napon 1871-ben kiáltották ki a párizsi kommünt...

Szép napot, hetet mindenkinek

T. Zs.

 

2011. márc 25.

 

Ma alapították Velence avagy Venezia városát 421-ben majd utánna 1447 – Hunyadi Jánost Magyarország kormányzójává választják. Később, egésszen pontosan 1821 – Görögország függetlenné válik az Oszmán Birodalomtól, majd 1983 – Kibocsátják az ezerforintos bankjegyet Magyarországon. Szintén országunkban történik meg kicsivel később 1990 az első szabad választás a szocializmus évtizedei után.

Hát ezek a dolgok történtek nagyvonalakban e napon, mindenkinek kellemes hétvégét kívánok.

L.ZS

 

2011. márc 24.


Ma az IFJÚSÁG világnapja van...

Így köszöntünk benneteket, jövő reménységei!

Azok akik már átlépték ezt az életszekeszt ne búsuljanak, hanem otthon este egy pohár bor mellet nosztalgiázzanak hajdani emlékeikkel, gyermekeiket öleljék meg és ne csak ezen a napon tanítsák sok jóra, szépre....

T.Zs.

 

2011, márc 23.

 

Emőke és Botond névnapja van.

Emőke jelentése: csecsemő

Botond jelentése: buzogányos harcos.

Ez úton szeretnék drága kis Bottónak boldog névnapot kívánni!

Nem mellesleg ma van a METEOROLÓGIA világnapja is, talán az időjárás erre emlékezve hozott nekünk egy szép napsütéses reggelt :)

T.Zs.

 

2011. márc 22.

 

Ma van a Víz világnapja, ennek szellemében próbáljom meg mindenki kicsit odafigyelni az élet egyik alalpfeltételéül szolgáló folyadék pazarlásmantes használatára.

A víz maga az élet, ha elfogy, emberi fogyasztásra alkalmatlanná válik, akkor mi is vele halunk...

T.Zs.

 

Szavazás

A fenti kérdésben...
...sok igazság van.
... nem lényeges.
... van benn némi igazság.
Asztali nézet